Batman'daki Kazada Acı Detay! Hayatını Kaybeden Vatandaşın 3 Sene Önce de Yine Trafik Kazasında Eşini Kaybettiği Ortaya Çıktı

Batman'da 3 kişinin hayatını kaybettiği kazada araçta bulunan vatandaşın, 3 sene önce de bu kez kendisinin kullandığı araçla kaza yapması sonucu eşini kaybettiği ortaya çıktı. 

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Beşiri ilçesine bağlı İkiköprü beldesinde Abdurrahim Türksoy yönetimindeki 56 AAJ 321 plakalı otomobil direksiyon hakimiyetini kaybederek köprüden aşağı düştü. Olay yerinde Siirtli oldukları belirtilen Mehmet Naci Kılınç, Hayrettin Yiğitter ve Abdurrahman Türksoy  hayatını kaybetmişti.

Bugünkü Kazada Hayatını Kaybeden Kılınç, 3 Sene Önce de Yine Trafik Kazasında Eşini Kaybetmiş
  
11 Ağustos 2020 tarihinde yine Mehmet Naci Kılınç'ın yönetimindeki 72 DA 606 plakalı ticari araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak kaza yapmış, kazada sürücü Kılınç'ın eşi Lalihan Kılınç hayatını kaybetmişti. Mehmet Naci Kılınç da bugün Batman'daki kazada yaşamını yitirdi. 

Acı olayı duyanların yürekleri dağlandı.

Batman'daki Kazada Acı Detay! Hayatını Kaybeden Vatandaşın 3 Sene Önce de Yine Trafik Kazasında Eşini Kaybettiği Ortaya Çıktı

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN