Batman'da Cinayet! 33 Yaşındaki Adam Kapısı Kırılarak Evinde Öldürüldü

Batman'ın İluh mahallesinde 33 yaşındaki genç Cengiz K., ikamet ettiği evinde silahla vurulmuş halde bulundu. Tekstil işçisi ve üç çocuk babası Cengiz K.'nın cinayeti çok yönlü soruşturuluyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Batman'ın İluh Mahallesi'nde meydana gelen olayda, tekstil işçisi evli ve 3 çocuk babası Cengiz Kılınç, evinin kapısını kırıp içeri giren kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı.

Kılınç, başına ve göğsüne isabet eden kurşunlarla olay yerinde hayatını kaybetti.

Sabah saatlerinde kapının kırık olduğunu görüp içeri giren komşuları, Kılınç’ı yerde kanlar içinde hareketsiz gördü. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kılınç’ın cansız bedeni otopsi için Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri, evde inceleme yapıp, komşuların ifadesine başvurdu. Komşularına gece 02.00 sıralarında silah sesleri duyduklarını söylemesi üzerine, çevredeki güvenlik kameralarının o saatlerdeki kayıtları incelemeye alındı. Cengiz Kılınç’ın cenazesi otopsi işlemlerinin ardından İkiztepe Mezarlığı’nda toprağa verildi.

ÜÇ KURŞUNLA VURULMUŞ

Batman’da tekstil işçisi 33 yaşındaki Cengiz K. evinde silahla vurulmuş halde bulundu. Olay, önceki gece 02.00 sıralarında İluh mahallesi 626 sokakta meydana geldi. 33 Yaşındaki Cengiz K. kafası ve göğsüne isabet eden kurşunlarla hayatını kaybetti. Evli ve üç çocuk babası Cengiz K. ailesinin evde olmadığı sırada işlenen cinayetle ilgili Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet masası ekipleri soruşturma başlattı.

KOMŞULARI FARK ETTİ

Mahalle sakinlerinin durumu Emniyet’e bildirmesiyle olay yerinde çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ev kapısının kırılarak içeri girildiği bildirilen kimliği meçhul kişi ya da kişilerin saldırısında hayatını kaybeden Cengiz K.’nın cenazesi dün ikinde saatlerinde Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Otopsiden sonra Cengiz K.’nın cenazesi İkiztepe mezarlığında yakınlarının gözyaşları arasında toprağa verilirken, yakınları olayın aydınlatılmasını istedi.

Polis, şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN