Başkan Akgün'ün Söz Verdiği Doğalgaz Çalışmaları Başladı

Veysel Karani  Belediye Başkanı Murat Akgün  AKSA Doğalgaz yetkilileri ile yapılan görüşmeler sonucu Veysel Karani  için verdiği doğalgaz müjdesinde çalışmalar başladı. İlk kazmaların vurulduğu mahallelerde çalışmaları inceleyen Başkan Akgün, 'Vatandaşlarımız konforlu bir yaşam sürsün diye Veysel Karani Belediyesi olarak var gücümüzle çalışıyoruz. Mahallelerimize hayırlı, uğurlu olsun' dedi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Başkan Murat Akgün’ün müjdesini verdiği doğalgaz çalışmaları, ilk kazı çalışmaları  başladı. Veysel Karani Belediye Başkanı Murat Akgün  doğalgazda ilk kazı çalışmalarının başlayacağı çalışma yerlerini inceledi. Burada teknik ekiple bir araya gelen Başkan Akgün , ilk kazı çalışmalarının startını verdi.

Söz verdikleri gibi doğalgaz için çalışmaların başladığını belirten Başkan Murat Akgün , “Vatandaşlarımızın tercihi ve isteği, bizim için projelere dönüşüyor” dedi.

Başkan Akgün; Emeklerinden dolayı Önce ki dönem Siirt milletvekilimiz Osman Ören, AK Parti İl başkanımız Av.Ekrem Olgaç bey efendiye şahsım ve beldem adına teşekkür ediyorum. Sözlerine ekledi.

Başkan Akgün'ün Söz Verdiği Doğalgaz Çalışmaları Başladı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN