'Barzani Yardım Vakfı'nın yardım kolileri Silopi'de başka kutulara aktarılıyor'

AK Parti 23. Dönem Milletvekili ve Genel Merkez MKYK üyesi Abdurrahman Kurt, Barzani Yardım Vakfı'nın Kürdistan Bölgesi'nden deprem bölgelerine gönderdiği yardım kolilerinin, Şırnak'ın Silopi ilçesinde, üzerinde vakfın logolarının bulunduğu kolilerden çıkarılarak başka kolilere aktarıldığını söyledi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Abdurrahman Kurt, olayı sosyal medya hesabından duyurdu.

Kolilerin değiştirilmesi kararının kimler tarafından alındığını Silopi kaymakamlığını etiketleyerek soran Abdurrahman Kurt, şunları söyledi:

“Barzani yardım vakfı tarafından Silopi'de yaşayan depremzede ailelere gönderilen yardım kolileri bu şekilde boşaltılıp başka kolilere yerleştirilip dağıtılmaktadır.

Soru şu Barzani Vakfı tarafından depremzedelere gönderilen yardım kolileri kimin tarafından kutuları değiştirilerek el konuyor @silopikymkmlk”

Tasnif amaçlı

Daha sonra Silopi Kaymakamı ile konuştuğunu ve olayın bilgileri dahilinde olup tasnif amacıyla yapıldığı bilgisinin verildiğini belirten Kurt, “Kıymetli Kaymakamımızla konuştum. Konu bilgisi dahilinde ve kolileri içindeki yardım malzemelerini ihtiyaca göre tasnif etmek için kendileri açtırıp dizayn ediyorlar. Barzani Vakfına çok çok müteşekkir olduklarını ve sürekli bir işbirliği içinde olduklarını söylediler. Her hebî” ifadelerini kullandı.

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN