Bakanlık 142 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları...

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, mühendislik, avukatlık, destek ve büro personeli ile koruma ve güvenlik görevlisi gibi çeşitli pozisyonlarda istihdam etmek üzere 142 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, 142 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Bu pozisyonlar arasında mühendis, avukat, destek personeli, büro personeli, koruma ve güvenlik görevlisi bulunuyor.

Bakanlık, Resmi Gazete'de yayımlanan ilanında, söz konusu personelin taşra ve merkez teşkilatı birimlerinde görevlendirileceğini belirtti.

Başvuru için şartlar neler? 

Adaylar için mezuniyet ve Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) puanı gibi belirli şartlar bulunuyor. Bu şartlar, mühendislik, avukatlık, destek personeli, büro personeli, koruma ve güvenlik görevlisi pozisyonları için geçerli olan bölümlerden mezuniyet ve 2022 yılında ÖSYM tarafından yapılan KPSS'den alınmış gerekli puanları içeriyor.

Başvurular ne zamana kadar yapılacak? 

Başvurular, bugünden itibaren 29 Mart tarihine kadar Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Kariyer Kapısı üzerinden online olarak yapılabilir. Başvuruların şahsen veya posta yoluyla yapılması kabul edilmeyecek.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN