Bakan Yardımcısı Gizligider, Siirt'te 'İlk oyum AK Partiye ilk Oyum Erdoğan'a' Gençlik Buluşmasına Katıldı

Siirt'te ''İlk oyum Ak Partiye ilk oyum Recep Tayyip Erdoğan'a' Gençlik programı çerçevesinde Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, yüksek katılımla Siirtli gençler ile bir araya geldi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt’te  "“İlk oyum AK Partiye ilk oyum Recep Tayyip Erdoğan'a”  Gençlikprogramı çerçevesinde Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, yüksek katılımla Siirtli  gençler ile bir araya geldi.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Efe’nin de katıldığı "İlk Oyum Erdoğan'a, İlk Oyum AK Parti'ye Gençlik Buluşması"nda söz alan AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Adalet ve Kalkınma Partisinin, birliğin ve beraberliğin partisi olduğunu, Siirtli gençlere güvendiklerini belirterek Türkiye’nin en genç, en dinamik, heyecanı en yüksek illerinden birinin Siirt olduğunu ifade ederek, "Genç  yürekli Siirtliler  Oyunuza, yani iradenize, geleceğinize sahip çıkmanızı istiyorum. Hiç kimsenin sizi yalan yanlış bilgiler ve boş vaatlerle yönlendirmesine izin vermeyin. Fikri özgürlüğünüze sahip çıktığınız müddetçe kimse sizi yanıltamaz, kandıramaz, yanlış yönlendiremez. İlk oyunuzu Recep Tayyip Erdoğan'a, AK Parti'ye vermeye hazır mısınız? Aramıza fitne tohumları ekmeye, barışı bozmaya, bizi birbirimize düşürmeye çalışanlara inat 2023'te Tayyip Erdoğan'a, AK Parti'ye sahip çıkmaya hazır mısınız? İşte Siirt, İşte Evliyalar diyarı, Sizleri tebrik ediyorum. Programımızın hayırlı olmasını temenni ediyorum. Emek veren, gayret gösteren, fedakarlık gösteren arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. İnanıyorum ki Siirt her seçim olduğu gibi dünya liderimiz Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Eniştemiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a yine sahip çıkacak. 2023'te AK Parti sandıktan birinci parti olarak çıkacak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Türkiye yüzyılının lideri olacak."dedi. Ören, AK Gençlik Siirt teşkilatına bu anlamlı program için teşekkür etti. Gençlere seslenen Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider ise,"Sevgili gençler, sandığa attığınız oy pusulasındaki tercihinizde, kendi geleceğinizi şekillendireceksiniz. Biz o ecdadın torunlarıyız, biz gençliğimize güveniyor ve inanıyoruz. Gençlerin sandığa gitme oranı arttıkça AK Parti'nin oyu arttı. İnşallah 2023 seçimlerinin yapıldığı günde yine gençlerimizle omuz omuza yol alacak.Bu onurlu bayrak yarışında sizlerin arasından çıkacak; siyaset, bürokrasi, bilim, kültür, sanat, girişimci gençlerimize devredene kadar durmadan, gece-gündüz çalışmayı sürdüreceğiz. Erzurum'da "İlk Oyum Erdoğan'a, İlk Oyum Siirt’te AK Parti'ye Gençlik Buluşması" ülkemize hayırlı olsun" diye konuştu.

Etkinlikte gençlere seslenen AK Parti İl Başkanı Ekrem Olğaç, "İlk defa oy kullanacak kardeşlerimiz açısından heyecan verici ve tarihi günler. Cumhuriyetin 100'üncü yılında oy kullanacaksınız ve Türkiye Yüzyılına imza atacaksınız. Ben Cumhuriyetin 100'üncü yılında oy kullandım ve Türkiye Yüzyılına imza attım diyeceksiniz" ifadelerini kullandı.

Bakan Yardımcısı Gizligider, Siirt'te 'İlk oyum AK Partiye ilk Oyum Erdoğan'a' Gençlik Buluşmasına Katıldı


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN