Bakan Tekin'den 15 Bin Öğretmen Ataması Açıklaması
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 2025-2026 eğitim öğretim yılı hazırlıkları kapsamında Trabzon'da gerçekleştirdiği temaslarda 15 bin öğretmen atamasına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
Ziyaret kapsamında ilk olarak Trabzon Valiliği’ni ardından Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden Bakan Tekin, Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile görüşmelerde bulundu. Daha sonra Meydan Parkı’ndaki AK Parti il binasına yürüyerek giden Tekin, vatandaşlarla ve esnafla sohbet etti, öğrencilerle de yakından ilgilendi.
Atama bekleyen bir öğretmen adayıyla da konuşan Bakan Tekin, “İnşallah atanırsınız. 24 Kasım’da kuralar çekilecek. Ocak ayında görev başında olacaksınız. Bakalım sen nereye gideceksin” ifadelerini kullandı.
Bakan Tekin’in açıklamaları, öğretmen adayları arasında heyecan yaratırken, 15 bin öğretmen atamasının yakın zamanda hayata geçirilmesi bekleniyor.
Bakmadan Geçme





