Bakan Kurum: Belediyelerde 7 gün 24 saat usulüne geçeceğiz

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, 'Bakanlık olarak Cumhurbaşkanımızın talimatı çerçevesinde artık belediyelerde 7 gün 24 saat usulüne geçeceğiz.' dedi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kahramankazan Belediyesi Kültür Evi'nde düzenlenen programda, göreve geldikleri günden bu yana 40'ı aşkın şehirde, 100'ün üzerinde ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi.

Hem Bakanlığın hem de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde belirledikleri eylem planını yerinde incelediklerini, gittikleri illerde kentin ileri gelenleriyle istişarelerde bulunduklarını belirten Kurum, şehirleri planlarken sivil toplum kuruluşlarının, kanaat önderlerinin ve o bölgeye yatırım yapan kuruluşların, sanayicilerin fikirlerini aldıklarını dile getirdi.

Kurum, "Bakanlık olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatı çerçevesinde artık belediyelerde 7 gün 24 saat usulüne geçeceğiz. Vatandaşımıza 7 gün 24 saat hizmet edecek belediyelerimiz, belediyelerde personel bulunduracak ve gece gündüz bu personel vatandaşımıza hizmet edecek." ifadesini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN