Aşiret düğününde ağızları açık bırakan takı! Damada 4.2 milyon TL, geline ise 5 kilo altın takıldı

Van'ın ileri gelen aileleri ve aşiretleri arasında yer alan Aşireti Şerefan Lideri İskender Ertuş'un torunu, iş adamı Talat Ertuş'un oğlu Çetin Ertuş, evlendi. Düğüne gelen misafirler damada 4.2 milyon TL takarken, geline de 5 milyon TL değerinde 5 kilo altın takıldı. Düğündeki toplam takı miktarı ise 9.2 milyon TL'yi buldu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Ertoşi Aşireti Şerefan Lideri İskender Ertuş'un torunu ve iş adamı Talat Ertuş'un oğlu Siyaset Bilimci Çetin Ertuş, iş adamı Muğdat Caner'in kızı Kader Caner ile dünya evine girdi. Yaklaşık 500 küçükbaş hayvanın kesildiği düğünde damada 4 milyon 250 bin TL ile açılmayan 2 bin adet zarf, geline ise 5 kilo altın takıldı.

KENTİN ÖNDE GELENLERİ DÜĞÜNE AKIN ETTİ

7 bin kişinin katılım sağladığı düğünde aşiret liderleri, kanaat önderleri, iş adamları, STK temsilcileri ve vatandaşlar yer aldı. Canlı müzik eşliğinde halayların çekildiği düğün töreni, gecenin geç saatine kadar devam etti.

 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Ma | 01 Eylül 2022 06:47

    Niye biz insanlar Allah yolunda bu kadar rekabete girmezler senede bir kere kurban geliyo kurban kesemiyen var kıme ne hava atıyorlar yazık bu kadar cümertlerse kurban bayramında fakırlere para versınlerki kendine kurban alsınlar iş adamları işçının hakını doğru dürüst vermezler ama bu işlere gelince havalarını atarlar kimse beni yanlış anlamasın ben sade bu şahıs için değil genel olarak çönkü bu insanları tanımıyor um

BUNLARA DA BAKIN