- Haberler
- Siirt Haber
- Artı Siirt'in Haberi Sonrası Kimsesiz Babaya Sahip Çıkıldı: Bedri Nas Ankara'ya Sevk Edildi
Artı Siirt'in Haberi Sonrası Kimsesiz Babaya Sahip Çıkıldı: Bedri Nas Ankara'ya Sevk Edildi
Artı Siirt Haber Ajansı'nın gündeme taşıdığı haberin ardından, mide ve kemik rahatsızlığı nedeniyle zor günler geçiren dört çocuk babası Bedri Nas için yetkililer harekete geçti.
Yetiştirme yurdunda büyüyen ve kimsesiz olan 40 yaşındaki Nas, Siirt Milletvekili Mervan Gül ile Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kalite Destek Müdürü Şener Tanık’ın girişimleriyle Ankara’ya sevk edildi.
Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir süredir tedavi gören Nas, daha önce geçirdiği mide ameliyatı sonrası şiddetli bel ağrıları yaşamaya başlamıştı. Yapılan ileri tetkiklerde bu ağrıların kemik lezyonlarından kaynaklandığı belirlenmişti.
Tedavisine devam edilebilmesi için Ankara Yenimahalle Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Hastanesi’ne sevk edilen Bedri Nas’ın, burada Prof. Dr. Mehmet Sinan Dağ tarafından takip ve tedavisine başlanacak.
Yaşanan gelişmelerin ardından açıklamada bulunan Bedri Nas, tedavi sürecine katkı sunan tüm yetkililere teşekkür ederek, Siirt halkından dua talebinde bulundu.
Yeni siirt sitesi bu hastanın imdadına İl başkanı koşmuş demiş. siz ise milletveili koşmuş demişsiniz. acebahangisi doğru
Bakmadan Geçme





