Artı Siirt Gündeme Getirmişti! 400 Yataklı Yeni Kız Öğrenci Yurdu Hakkında Yeni Gelişme

Yeni eğitim öğretim yılın başında hizmete girmesi planlanan ve çalışmaların devam ettiği eski FETÖ dershanesinin akıbeti hakkında Siirt Gençlik ve spor İl Müdürü açıklamada bulundu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Geçtiğimiz aylarda Artı Siirt Haber Ajansı Mikrofonlarına özel olarak açıklamalarda bulunan Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Bahçelievler Mahallesi İhsan Tan Bulvarında bulunan eski FETÖ dershanesinin üniversite öğrencileri için yurda dönüştürüleceğini ve yeni eğitim öğretim hayatına yetiştirileceği açıklanmıştı.

Yapılan çalışmalarda sarkma olunca yeni eğitim öğretim yılına yetiştirilemeyen eski dershanede çalışamlar devam etti.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Kısacık, Erkek öğrencilerden gelen tüm taleplerin karşılandığını ve açıkta hiç bir öğrencinin bırakılmadığını belirterek, yeni yurdun hizmete girmesi ile birlikte kız öğrencilerinde tümünün taleplerinin karşılanmış olacağını söyledi.

Kısacık, Bahçelievler Mahallesinde daha önce FETÖ terör örgütü tarafından dershane olarak kullanılan binanın kendilerine tahsis edildiğini belirterek; “Bu binada başlattığımız tadilat çalışmaları 15- 20 güne kadar tamamlanacaktır. Kızlara tahsis edilen 400 yataklı bu yurdun hizmete girmesi ile birlikte merkezde 4620 olan yatak kapasitesi 5020 ye çıkmış olacak. Böylelikle halen yedek listede bekleyen 200 civarında ki kız öğrencinin de talebi karşılanmış ve açıkta hiç bir öğrencimiz kalmamış olacaktır” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN