Yerli Otomobilin Yollara Çıkacağı Tarih Belli Oldu!

TAKİP ET:
Yahya Kara

27 Aralık 2019 tarihinde tanıtılan yerli otomobil TOGG için sevindirici haberlere gelmeye devam ediyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yerli otomobil ile ilgili son gelişmeleri paylaştı. Bakan Varank, yerli otomobilin yollara çıkacağı tarih hakkında konuştu.

Yerli otomobil ile ilgili son gelişmeleri paylaşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, otomobilin yollara düşeceği tarih ile ilgili de açıklama yaptı. Fabrikanın yapımına devam edilirken, zemin ile ilgili çalışmaların beklenenden biraz daha uzun süreceği belirtildi. Varank yaptığı açıklamada, planlanıldığı gibi 2022 yılının sonlarına doğru yerli otomobili Türkiye yollarında görebileceğimizi belirtti.

Bakan Varank, yerli otomobilin fiyatıyla ilgili de konuştu. Konuyla ilgili bakan, 'Tabiki bir avantajı olacak ama dünya ile rekabet edebilecek bir fiyat politikası uygulamak üzerede arkadaşlarımız çalışıyorlar. Ama bugünden şöyle olacak böyle olacak demek doğru olmaz.' ifadelerini kullandı.

ÇOK OKUNANLAR
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirt'te Traktörün Altında Kalan Vatandaş Hayatını Kaybetti
Siirt'te en çok hangi soyadı kullanılıyor?
Siirtli Asker İstanbul'da Hayatını Kaybetti 
Siirt'te 'Forex' operasyonu: gözaltılar var!
Siirt'te trafik polislerinden sürpriz uygulama: Motosiklet sürücülerine ceza yağdı!
Türkiye'nin En Az Gelişmiş İlçeleri Belli Oldu! Listede Siirt'ten 2 İlçe Var
BUNLARA DA BAKIN
Siirt'te Dolu Yağışı Siirtli Çiftçi Mağdur Etti! Hasar Tespit Çalışmaları Başladı!
Siirt Valisi Kızılkaya: '2024 yılı içerisinde 12 faili meçhul asayiş olayı aydınlatılmıştır'
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR