Van'da El Freni Çekilmeyen Kamyonet Çaya Uçtu!

Van'ın Bahçesaray ilçesinde park halindeki hafif ticari araç, el freninin çekilmediği iddiasıyla kontrolden çıkarak Bahçesaray Çayı'na devrildi. Kazada şans eseri yaralanan olmadı.

Youtube Kanalı
Abone Ol

Kaza, Bahçesaray ilçe merkezinde meydana geldi. İddiaya göre, sürücüsü tarafından park edilen hafif ticari kamyonetin el freni çekilmedi. Bir süre sonra hareket eden araç, yokuş aşağı ilerleyerek kontrolden çıktı.

Yol kenarındaki bariyerleri aşan kamyonet, Bahçesaray Çayı'na devrildi. Çaya düşen araç, suyun akıntısıyla bir süre sürüklendikten sonra büyük taşlara çarparak durabildi.

Çevredekiler Ekiplere Haber Verdi

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye ekipler sevk edildi. Araçta kimsenin bulunmaması ve olay sırasında çevrede yaya olmaması olası bir faciayı önledi.

Çaya düşen kamyonetin sudan çıkarılması için bölgeye vinç çağrılırken, ekiplerin çalışmasıyla araç bulunduğu yerden çıkarıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Artı Siirt Haber Ajansı

Bakmadan Geçme