VALİ ATİK'İN '30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI' KUTLAMA MESAJI

TAKİP ET:
Yahya Kara

Siirt Valisi Ali FuatAtik, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Vali Atik, mesajında, 'BaşkomutanGazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, 'İstiklal Savaşı'nı taçlandıran,Türkiye Cumhuriyeti'nin doğuşunu müjdeleyen, tüm imkansızlıklara rağmen,halkımızın sarsılmaz azmi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılan bubüyük zaferin 97'nci yıl dönümüne ulaşmış olmanın, milletçe haklı gurunu veheyecanını hep birlikte yaşıyoruz.' dedi.

30 Ağustos destanının,istikll mücadelemizin dünyaya emsal bir zaferle taçlandığı gün olduğunubelirten Vali Atik, mesajında şu ifadelere yer verdi:

'Bu eşsiz zaferinardında, yokluk ve imknsızlıklar içinde bulunan aziz milletimizin bağımsızlıkaşkı, kahraman ordumuzun fedakrlığı vardır. Bize miras bırakılan bu azizvatanın bekası ve selameti için bugünün önemini idrak etmek zorundayız. Ülkemizinbölünmez bütünlüğüne, ekonomik ve siyasi bağımsızlığına barış ve kardeşlikiklimine yönelik hain terör saldırılarına karşı mücadelemiz azim vekararlılıkla devam edecektir. Bugün bizlere düşen görev, şehitlerimizinkanlarıyla sulanan ve bizlere emanet edilen bu kutsal toprakları, aynı şuurlasahip çıkarak korumak ve bizden sonraki nesillere güvenli bir şekildedevretmektir. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmaküzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını,ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren tümaziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. TümSiirtli hemşerilerimin ve şanlı ordumuzun tüm mensuplarının, Zafer bayramını eniçten duygularımla kutluyorum.

ÇOK OKUNANLAR
Okullar 1 hafta erken kapanacak!
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirtli Asker İstanbul'da Hayatını Kaybetti 
Kaplan: 'Halı fuarları sektöre ve ülkemize dinamizm katıyor'
Siirt'te Traktörün Altında Kalan Vatandaş Hayatını Kaybetti
Siirt'te en çok hangi soyadı kullanılıyor?
Siirt Tekstil Fabrikasına Personel Alınacak
BUNLARA DA BAKIN
Siirt Belediyesi Hasta Kurtarma Ve Yangın Tatbikatı Gerçekleştirdi
AK Parti Siirt İl Başkanlığı, Siirt Belediye Başkanlığı tarafından açıklanan Meclis kararlarının oy birliği ile alındığı ifadesini yalanladı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR