UCUZ ET VE TAVUK DÖNERE DİKKAT!

TAKİP ET:
Yahya Kara
Tavuk dönerci ve kebapçıların artmasıyla birlikte fiyatlarda önemli farklar ortaya çıkmaya başladı. Kentte tavuk döner normalde 7 lira ile 10 lira arasında satılırken, bazı satıcılar döneri 5 liradan, bazı satıcılar ise 3 ve 2 liradan satıyor.

Okul çevreleri, sokak araları veişlek caddelerde tavuk dönerci ile kebapçıların artması fiyat rekabetini deberaberinde getirdi.

Kentte tavukdöner normalde 7 lira ile 10 lira arasında satılırken bazı satıcılar döneri 5liradan, bazı satıcılar da 3 liradan satıyor. Et fiyatları da normalde 55 ila60 lira arasında satılırken, bazı satıcılar eti 30 ila 45 lira arasındasatıyor.

'Ucuz etten uzak durun'

Sağlık yetkilileri, ucuz et vetavukta sağlık tehlikesi olabileceğine dikkat çekerek, 'Kendi esnaflarımızda şuanda etin kilosu 55-60 lira. 30-35 liradan satılan yerlerden vatandaşlarımızınet almamasını istiyoruz.

Tarım ve sağlık müdürlükleritarafından vatandaşların bu hususlarda uyarılması ve gerekli denetimlerinyapılması bekleniyor.

ÇOK OKUNANLAR
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt'te Memur Alımı Yapılacak
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirt'te evinin damından düşen vatandaş hayatını kaybetti
Siirt'te Traktörün Altında Kalan Vatandaş Hayatını Kaybetti
Siirt'te kebaba dev zam! 
Siirt'te en çok hangi soyadı kullanılıyor?
BUNLARA DA BAKIN
Bakan Tekin duyurdu: Öğretmen atamaları ne zaman açıklanacak?
Komşu ilimizde belediyede çalışan 'bankamatik personelleri' tespit edildi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR