Sürücüler Dikkat! Siirt İl Jandarma Komutanlığı Uyardı

TAKİP ET:
Yahya Kara

Yoğun kar yağışından etkilenen bölgelerde denetimlerini artıran Jandarma Ekipleri sürücülerin trafik kurallarına, uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

021-2022 Kış Programı Emniyet Tedbirleri kapsamında yoğun kar yağışı ve buzlanma riski bulunan kritik yol kesimlerinde kayarak trafiğin akışına engel olan, zinciri olsa dahi durunca hareket edemeyen ağır vasıta ve diğer araçların gerektiğinde geçici belirli noktalarda bekletilmesi maksadıyla Siirt İl Jandarma Komutanlığı Trafik ve Asayiş ekiplerince, karlı ve buzlu yol kesimlerinde araçlara zincir taktrılılması, sürücülerin trafik kurallarına, trafik işaret ve işaretçilerine uymalarının sağlanması, kış mevsiminde yasa gereği araçların kış lastiği kullanmalarının sağlanması için trafik kontrol ve denetimleri arttırılmıştır.

Siirt İl Jandarma Komutanlığı , trafik kazalarının azaltılması, trafik denetimlerinin arttırılması ulaşımın kesintisiz ve güvenli bir şekilde yapılmasına yönelik faaliyetlerine kararlılıkla devam edecektir.
Kamuoyuna saygı ile duyrulur.

ÇOK OKUNANLAR
Okullar 1 hafta erken kapanacak!
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirtli Asker İstanbul'da Hayatını Kaybetti 
Kaplan: 'Halı fuarları sektöre ve ülkemize dinamizm katıyor'
Siirt'te en çok hangi soyadı kullanılıyor?
Siirt Tekstil Fabrikasına Personel Alınacak
Siirt'te 'Forex' operasyonu: gözaltılar var!
BUNLARA DA BAKIN
Siirt İl Özel İdaresi Spor U-15 Akademi Takımı Şampiyon Oldu
Siirt Belediye Eşbaşkanları Her Çarşamba Gününü Vatandaşla Buluşma Etkinliğine Ayırdı!
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR