Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek Mazbatasını aldı

Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, il Genel Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte ilçe seçim kurulu Başkanlığına geçerek mazbatalarını teslim aldılar.

TAKİP ET:
Yahya Kara

Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, il Genel Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte ilçe seçim kurulu Başkanlığına geçerek mazbatalarını teslim aldılar.

Şirvan Belediye Başkanı Necat Birlik beraberlik vurgusu yaparak ”Değerli Şirvanlılar, Seçim sürecinde gösterdiğiniz yoğun destek ve güveninizle Belediye Başkanı olarak seçilmemize vesile oldunuz. Bugün, il genel ve Belediye meclis üyelerimizle birlikte ilçe Seçim Kurulu'ndan mazbatamızı alarak resmi olarak görevimize başladık. Bu önemli görevi bize tevdi eden herkese en içten şükranlarımızı sunuyoruz. Sizlerin desteği ve katkıları olmadan bu başarıya ulaşmamız mümkün olmazdı.Şimdi, hep birlikte Şirvan'ı daha da ileriye taşımak için çalışmaya başlıyoruz.

Şehrimizi daha yaşanabilir, daha güvenli ve daha gelişmiş bir yer haline getirmek için azimle çalişacağımızı bilmenizi isteriz. Yeniden gösterdiğiniz güven için oy veren vermeyen tüm Şirvanlı hemşerilerime teşekkür ederim.” dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Okullar 1 hafta erken kapanacak!
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirtli Asker İstanbul'da Hayatını Kaybetti 
Kaplan: 'Halı fuarları sektöre ve ülkemize dinamizm katıyor'
Siirt'te en çok hangi soyadı kullanılıyor?
Siirt Tekstil Fabrikasına Personel Alınacak
Siirt'te 'Forex' operasyonu: gözaltılar var!
BUNLARA DA BAKIN
Siirt İl Özel İdaresi Spor U-15 Akademi Takımı Şampiyon Oldu
Siirt Belediye Eşbaşkanları Her Çarşamba Gününü Vatandaşla Buluşma Etkinliğine Ayırdı!
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR