Siirt'te Bağımlılıkla Mücadele Masaya Yatırıldı

TAKİP ET:
Yahya Kara

Siirt Valisi Ali FuatAtik, başkanlığında; gençleri ve toplumu olumsuz yönde etkileyen uyuşturucu veher türlü bağımlılıkla etkin mücadele edilmesi konusunda il genelindeyürütülecek çalışmaların ele alındığı Bağımlılıkla Mücadele koordinasyontoplantısı gerçekleştirildi.

Valilik ToplantıSalonunda gerçekleşen toplantıda, İl Sağlık Müdürlüğü uzmanlarınca yürütülençalışmalar hakkında sunun yapılarak bilgi verildi.

İl genelinde uyuşturucuile mücadele çalışmalarını masaya yatıran Vali Atik, 'Uyuşturucu sadece asayişve güvenlik sorunu değil, toplumsal sağlığımızı da etkileyen sosyal birproblemdir. Amacımız, sağlıklı gençler,sağlıklı bireyler ve sağlıklı bir toplum oluşturabilmektir.' dedi.

Vali Atik, özelliklegençleri madde kullanımı ve bağımlılığından uzak tutmak, toplumun genelindebilinç düzeyini artırmak ve farkındalık oluşturmak, tüm toplumun ve kamu çalışanlarınınortak sorumluluğu olduğuna dikkat çekti.

Uyuşturucu ilemücadeleye kararlılıkla devam edildiğini kaydeden Vali Atik, güvenlikgüçlerimizin titiz ve başarı çalışmaları sonucu gerçekleştirilen başarılıoperasyonlarla, uyuşturucu tacirlerine büyük darbeler vurulduğunu sözlerineekledi.

Toplantıya, ValiAtik'in yanı sıra Siirt Cumhuriyet Başsavcısı Yunus Fırat, Vali YardımcısıZihni Yıldızhan, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay ve ilgili kurum yetkililerikatıldı.

Toplantı, kurulüyelerinin görüş ve önerilerinin alınması ile sona erdi.

ÇOK OKUNANLAR
Okullar 1 hafta erken kapanacak!
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirtli Asker İstanbul'da Hayatını Kaybetti 
Kaplan: 'Halı fuarları sektöre ve ülkemize dinamizm katıyor'
Siirt Üniversitesi Hakkında Şok İddia! Öğretim üyesi, milyonlarca lira ile kayıplara karıştı
Siirt'te en çok hangi soyadı kullanılıyor?
Siirt Tekstil Fabrikasına Personel Alınacak
Siirt'te 'Forex' operasyonu: gözaltılar var!
BUNLARA DA BAKIN
Siirt Belediyesi Sporcusu Muhittin Gürhan'dan Büyük Başarı: 19 Mayıs Uluslararası Yarı Maratonu'nda İkinci Oldu
Kurtalanspor'dan zehir zemberek açıklama!
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR