Siirtli Esnaftan Örnek Davranış

TAKİP ET:
Yahya Kara

Siirt'te faaliyet gösteren MK KİTABEVİ, Covid-19 salgınından dolayı büyük bir özveri ile çalışan sağlık emekçilerinin aile fertlerine yönelik duyarlı bir kampanya başlattı.

Kampanya kapsamında zaman kısıtlaması olmadan bütün sağlık çalışanlarının aile fertlerine büyük bir indirimle kitapları ulaştırılacak.

Konu ile ilgili konudan MK KİTABEVİ yetkilisi Hazal Ertaş Anık, 'Bu zorlu süreçte biz ne yapabiliriz diye düşündük. Doğan Akademi bölge müdürümüz Ferhat İpek ile yaptığımız istişareler sonucu maliyet fiyatı ile kitaplarımızı sağlık çalışanlarımızın aile fertlerine ulaştırmaya karar verdik.' dedi.

Doğan Akademi Bölge Müdürü Ferhat İpek de yaptığı açıklamada, 'Maalesef zorlu bir süreçten geçiyoruz. Büyük uğraşlar veren sağlık personelimizin aileleri için az da olsa bir katkı sunmak istedik. Siirt bayimizin de özverili davranışıyla böyle bir girişime başladık. Doğan Akademi olarak eğitime katkı sunan etkinliklerde bulunmaya devam edeceğiz.

Biz de Artı Siirt ailesi olarak herkese örnek olmasını istediğimiz bu davranışından dolayı emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

ÇOK OKUNANLAR
Okullar 1 hafta erken kapanacak!
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirtli Asker İstanbul'da Hayatını Kaybetti 
Kaplan: 'Halı fuarları sektöre ve ülkemize dinamizm katıyor'
Siirt Üniversitesi Hakkında Şok İddia! Öğretim üyesi, milyonlarca lira ile kayıplara karıştı
Siirt'te en çok hangi soyadı kullanılıyor?
Siirt Tekstil Fabrikasına Personel Alınacak
Siirt'te 'Forex' operasyonu: gözaltılar var!
BUNLARA DA BAKIN
Siirt Belediyesi Sporcusu Muhittin Gürhan'dan Büyük Başarı: 19 Mayıs Uluslararası Yarı Maratonu'nda İkinci Oldu
Kurtalanspor'dan zehir zemberek açıklama!
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR