Siirt Üniversitesi'nin Bilimsel Projesi TUBİTAK'ta Kabul Edildi

Siirt Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri bölümü tarafından hazırlanan 'Arpada Kuraklık Toleransının İyileştirilmesi Üzerine Biyo-Priming Uygulamalarının ve Bitki Gelişim Düzenleyicilerin Rolü' projesi Tübitak'ta kabul edildi.

TAKİP ET:
Haber Merkezi

Siirt Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri bölümü tarafından hazırlanan "Arpada Kuraklık Toleransının İyileştirilmesi Üzerine Biyo-Priming Uygulamalarının ve Bitki Gelişim Düzenleyicilerin Rolü" projesi Tübitak'ta kabul edildi.

"1002-A Hızlı Destek Modülü" kapsamında T.C. Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı (Tübitak)'na sunulan ve yürütücülüğünü Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatih Çığ yapacağı "Arpada Kuraklık Toleransının İyileştirilmesi Üzerine Biyo-Priming Uygulamalarının ve Bitki Gelişim Düzenleyicilerin Rolü" başlıklı proje önerisi kabul edilerek desteklenme kararı alındı.

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak; “Ziraat Fakültesi'nin kabul gören projelerine bir yenisini daha ekleyen Doç. Dr. Fatih Çığ hocamızı ve ekibini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.” İfadelerini kullandı.

ÇOK OKUNANLAR
Okullar 1 hafta erken kapanacak!
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirtli Asker İstanbul'da Hayatını Kaybetti 
Kaplan: 'Halı fuarları sektöre ve ülkemize dinamizm katıyor'
Siirt'te en çok hangi soyadı kullanılıyor?
Siirt Üniversitesi Hakkında Şok İddia! Öğretim üyesi, milyonlarca lira ile kayıplara karıştı
Siirt Tekstil Fabrikasına Personel Alınacak
BUNLARA DA BAKIN
Siirt'te boynuna ip dolanan Muhammed Asaf, ambulans helikopterle sevk edildi
Siirt'te sürücüsünün kontrolünden çıkan traktör şarampole devrildi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR