Siirt TSO'dan Siirt Üniversitesi Rektörüne Ziyaret

TAKİP ET:
Yahya Kara

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu, Siirt Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Nihat Şındak'ı makamında ziyaret ederek 'hayırlı olsun' dileklerinde bulundu.

Gerçekleşen ziyarete, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, Başkan Yardımcıları Fuat Özgür Çalapkulu ve A.Kadir Demirhan hazır bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede, Rektör Şındak'ı tebrik ederek yeni dönemde başarılar dileyen Başkan Kuzu, 'Öncelikle Siirt Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanan Sayın Prof. Dr. Nihat Şındak 'a hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz. Üniversite ve Sanayi arasındaki işbirliğinin şehrimize ve ülkemize çok ciddi katkılar sağlayacağı aşikrdır. Bu çerçevede memleketimizin kalkınması için üniversitemizin tecrübesinden daha fazla yararlanmalıyız. Üniversitemiz ile işbirliği konusunda bizlere düşen ne görev olursa elimizden geleni yapmaya hazırız' dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getiren Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimine gösterdikleri nezaketten ve ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Amacının, Siirt Üniversitesi'nin, Türkiye'de daha iyi yerlere gelebilmesi için çalışmalarda bulunmak olduğunu ifade eden Rektör Şındak, 'Siirt Üniversitesi'nin gerek kamu kurum ve kuruluşları gerekse yerel yönetimleri ile güç birliği içinde çalışacak. Özellikle üniversite ile sanayi işbirliğine daha çok önem vereceğiz. Bu konuda STSO ile de önemli işbirliği ve proje çalışmaları yürüteceğimize inanıyorum' dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Okullar 1 hafta erken kapanacak!
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirtli Asker İstanbul'da Hayatını Kaybetti 
Kaplan: 'Halı fuarları sektöre ve ülkemize dinamizm katıyor'
Siirt Üniversitesi Hakkında Şok İddia! Öğretim üyesi, milyonlarca lira ile kayıplara karıştı
Siirt'te en çok hangi soyadı kullanılıyor?
Siirt Tekstil Fabrikasına Personel Alınacak
Siirt'te 'Forex' operasyonu: gözaltılar var!
BUNLARA DA BAKIN
Siirt'te boynuna ip dolanan Muhammed Asaf, ambulans helikopterle sevk edildi
Siirt'te sürücüsünün kontrolünden çıkan traktör şarampole devrildi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR