Siirt TSO Başkanı Kuzu: 'Nefes Kredisine Kamu Bankaları da Dahil Edildi'

TAKİP ET:
Yahya Kara

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, Nefes Kredisi projesine Ziraat Bankası, Halk Bankası ile Vakıfbank'ın da dhil edildiğini belirtti. 

Başkan Kuzu, 'Üyelerimizin Nefes Kredisi imknından faydalanabilmeleri için gerekli tüm kaynaklarımızı açtık. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz nezdinde, 3 bankayla daha protokol imzaladık.' dedi.

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu, 'Bugün itibarıyla, protokol imzaladığımız kamu bankalarımızdan Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank da Nefes Kredisi projemize dhil olmuşlardır. Odamıza kayıtlı üyelerimizden, gerekli şartları sağlayan işletmelerimiz, kamu bankalarımızdan da kredi kullanabileceklerdir. Siirt TSO olarak üyelerimizin yaralarını sarmaya devam ediyoruz. Kamu bankaları tarafından da başlatılan Nefes Kredisi'nin üyelerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.' açıklamasında bulundu.

Başkan Kuzu, üyelerimizin salgın sürecini en az zararla atlatmaları için ellerinden gelen katkıyı Siirt Ticaret ve Sanayi Odası olarak sağladıklarını söyledi.

ÇOK OKUNANLAR
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirt'te Traktörün Altında Kalan Vatandaş Hayatını Kaybetti
Siirtli Asker İstanbul'da Hayatını Kaybetti 
Siirt'te en çok hangi soyadı kullanılıyor?
Siirt'te 'Forex' operasyonu: gözaltılar var!
Siirt'te trafik polislerinden sürpriz uygulama: Motosiklet sürücülerine ceza yağdı!
Türkiye'nin En Az Gelişmiş İlçeleri Belli Oldu! Listede Siirt'ten 2 İlçe Var
BUNLARA DA BAKIN
Şehit Mehmet Sıddık Artun için anma programı
Siirt'te Sıcak Havayla Birlikte Çocuklar Parklara Akın Etti
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR