Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu'dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu, 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajında öğretmenliğin geleceği şekillendiren en değerli görevlerden biri olduğunu vurgulayarak tüm eğitim camiasının gününü kutladı.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, öğretmenlerin toplumsal gelişimdeki kritik rolüne vurgu yaparak tüm eğitim camiasının gününü kutladı.

Başkan Kuzu, öğretmenliğin sadece bir meslek değil, geleceği inşa eden en kutsal görevlerden biri olduğunu belirterek şunları ifade etti:

'Gelecek nesilleri bilgiyle donatarak toplumsal kalkınmanın temelini atan öğretmenlerimiz, ülkemizin en değerli yapı taşlarıdır. Fedakrlıkları, özverileri ve emekleriyle her bireyin hayatında silinmez izler bırakan tüm öğretmenlerimize minnettarız. Bilginin ve eğitimin ışığında yetişen nesiller, güçlü Türkiye'nin en büyük güvencesidir. Bu bilinçle görevini büyük bir sorumluluk ve adanmışlıkla sürdüren tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum.'

Kuzu, mesajının sonunda Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ebediyete irtihal eden tüm öğretmenleri rahmetle andığını, emekli öğretmenlere sağlıklı ve huzurlu bir yaşam, görevdeki öğretmenlere ise başarılar diledi.

Artı Siirt Haber Ajansı

Bakmadan Geçme