Siirt'te Sürücünün Uyuyakalmasıyla Takla Atan Araç Devrildiği Yerden Çıkarıldı

Siirt'in Baykan ilçesinde iki gün önce kontrolden çıkarak takla atan otomobilin bulunduğu yerden çıkarılması için sürücüsü ve köylüler seferber oldu.

Youtube Kanalı
Abone Ol

Edinilen bilgilere göre, 25 EA 3791 plakalı otomobilin sürücüsü Hikmet Zengin, Baykan'dan Dokuzçavuş Derabe Köyü istikametine seyir halindeyken uyuyakaldı.

Sürücünün kontrolünü kaybetmesi üzerine araç yoldan çıkarak takla attı. Kazanın ardından araç bulunduğu bölgede kaldı.

Aracı Kendi İmknlarıyla Çıkarmaya Çalıştı

Kaza sonrası aracını bulunduğu yerden çıkarmak isteyen Hikmet Zengin'in, başta Siirt Köy Hizmetleri ve İl Özel İdaresi olmak üzere ilgili kurumlara başvurduğu ancak iddiaya göre sonuç alamadığı belirtildi.

Bunun üzerine Zengin, köylülerden de destek istedi. Köylülerin yardımıyla araç, kendi imknlarıyla bulunduğu yerden çıkarılmaya çalışıldı.

Kazanın ardından araçta maddi hasar meydana gelirken, olayla ilgili herhangi bir can kaybı veya yaralanma bilgisi paylaşılmadı.

Artı Siirt Haber Ajansı

Bakmadan Geçme