Siirt'te Seçim Sükuneti: Geçim Öncelikli Bir Gündem

Yerel seçimlere sayılı günler kala Siirt'te seçime girecek olan partiler, çalışmalarına devam ederken, parti çalışmaları gerginlikten ve tartışmaların gerisinde sürüyor.

TAKİP ET:
Haber Merkezi

Yerel seçimlere sayılı günler kala Siirt'te seçime katılacak olan partiler, çalışmalarını sürdürüyor. Kentin gündeminde seçimden çok geçim sıkıntıları var. Siyasi partiler ve bağımsız adaylar, kent sokaklarında seçim çalışmalarını yoğunlaştırarak, halkla buluşmaya devam ediyor.

Seçim öncesi, geçim sıkıntılarının etkisi gün geçtikçe artarken, belediye başkan adayının belirlenmesinde ekonomik faktörlerin belirleyici olduğu gözleniyor. Ancak sahada çalışmalarını sürdüren siyasi partiler, aynı sokak ve caddelerde projelerini halka aktarmak için aktif bir şekilde çaba harcıyorlar.

Geçmiş yıllarda gergin bir ortamda geçen seçim çalışmalarının aksine, bu yıl daha sakin ve huzurlu bir atmosferde ilerliyor. Siirt, seçim sürecinde barış ve işbirliği ruhuyla hareket etmekte, gerginliklerden uzak durmayı tercih ediyor.

ÇOK OKUNANLAR
Okullar 1 hafta erken kapanacak!
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirtli Asker İstanbul'da Hayatını Kaybetti 
Kaplan: 'Halı fuarları sektöre ve ülkemize dinamizm katıyor'
Siirt'te en çok hangi soyadı kullanılıyor?
Siirt Tekstil Fabrikasına Personel Alınacak
Siirt Üniversitesi Hakkında Şok İddia! Öğretim üyesi, milyonlarca lira ile kayıplara karıştı
BUNLARA DA BAKIN
Siirt'te boynuna ip dolanan Muhammed Asaf, ambulans helikopterle sevk edildi
Siirt'te sürücüsünün kontrolünden çıkan traktör şarampole devrildi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR