Siirt'te eğitimde iş birliği protokolü imzalandı

Siirt Üniversitesi ve Siirt İl Millî Eğitim Müdürlüğü (MEM) arasında sosyal, bilimsel ve teknolojik iş birliği protokolü imzalandı.

TAKİP ET:
Haber Merkezi

Siirt Üniversitesi ve Siirt İl Millî Eğitim Müdürlüğü (MEM) arasında sosyal, bilimsel ve teknolojik iş birliği protokolü imzalandı.

İş birliği çerçevesinde Siirt Üniversitesi ile İl MEM'e bağlı okullarda eğitim alan öğrencilerin güncel bilimsel ve teknolojik gelişmeler doğrultusunda üniversitenin imkn ve deneyimlerinden yararlanmalarını sağlamak, bilimsel düşünme ve davranışlarla estetik değerleri birleştiren, üreten, problem çözen ve değerlerine sahip çıkan bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlayacak konularda çalışmalar yapılacak.

Rektör Prof. Dr. Nihat Şındak, iş birliği protokolü ile iki kurum arasındaki sosyal, bilimsel ve teknolojik çalışmaların bilimsel düşünme ve davranışlarla estetik değerleri birleştiren, üreten, problem çözen ve değerlerine sahip çıkan bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlayacağını ifade etti.

ÇOK OKUNANLAR
Okullar 1 hafta erken kapanacak!
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirtli Asker İstanbul'da Hayatını Kaybetti 
Kaplan: 'Halı fuarları sektöre ve ülkemize dinamizm katıyor'
Siirt'te en çok hangi soyadı kullanılıyor?
Siirt Üniversitesi Hakkında Şok İddia! Öğretim üyesi, milyonlarca lira ile kayıplara karıştı
Siirt Tekstil Fabrikasına Personel Alınacak
BUNLARA DA BAKIN
Siirt'te boynuna ip dolanan Muhammed Asaf, ambulans helikopterle sevk edildi
Siirt'te sürücüsünün kontrolünden çıkan traktör şarampole devrildi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR