Siirt'te Dehşet Anları: Çocuğa Çarpmamak İçin Direksiyonu Kırdı, Faciadan Dönüldü

Afetevleri Mahallesi'nde çocuğa çarpmamak için ani manevra yapan otomobil, orta refüjü aşıp karşı yönden gelen araçla çarpıştı. Kazada 1'i bebek 3 kişi yaralandı.

Siirt Afetevleri Mahallesi'nde, Kurtalan-Siirt yolu üzerinde Ford/Mezopotamya kavşağına varmadan meydana gelen trafik kazasında 1'i bebek olmak üzere 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, yol kenarında yolcu indiren bir araçtan inen çocuklardan biri aniden yola fırladı. Bu sırada trafikte seyreden otomobil, çocuğa çarpmamak için ani manevra yaparak sola kırdı. Araç, orta refüjü aştı ve karşı yönden gelen başka bir otomobille çarpıştı.

Kazada 1'i bebek 3 kişi yaralanırken, ihbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri ile polis sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

ARTI SİİRT

Bakmadan Geçme