Siirt'te 2024'ten Bu Yana Gizemini Koruyan Kayıp Olayında Çarpıcı İddia: 'Tandırda Yakıldı'
Siirt'te 2024 yılında boşandıktan yalnızca bir gün sonra ortadan kaybolan 30 yaşındaki 4 çocuk annesi Mekiye Akyel'in kaybolmasıyla ilgili soruşturmada çarpıcı bir iddia gündeme geldi.
Akyel'in ablası, kardeşinin öldürüldükten sonra tandırda yakıldığını iddia etti. Kayıp kadının bulunmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında jandarma ekiplerinin çalışmaları sürerken, olayla ilgili 3 kişi tutuklandı.
Soruşturma kapsamında Akyel'in eski eşi İ.G., eski kayınbiraderi H.G. ve eski kayınpederi İ.G., 'kasten öldürme' şüphesiyle gözaltına alındı. Şüpheliler, işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
4 çocuk annesinin akıbeti araştırılıyor
Boşandıktan bir gün sonra kendisinden haber alınamayan Mekiye Akyel'in akıbetine ilişkin soruşturmanın çok yönlü sürdürüldüğü öğrenildi. Akyel'in ailesinin, olayın aydınlatılması ve kayıp kadının akıbetinin ortaya çıkarılması için adli süreci yakından takip ettiği belirtildi.
Ablasının ortaya attığı 'tandırda yakıldı' iddiası ise soruşturmanın en dikkat çeken başlıklarından biri oldu. İddianın doğruluğu ve olayın tüm ayrıntıları, yürütülen adli soruşturmanın sonucunda netlik kazanacak.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.