Siirt'te 13 Yaşındaki Çocuğun Ayağına Çivi Saplandı

Siirt merkez Kooperatif Mahallesi'nde Eşref Bitlis Ortaokulu bahçesinde oyun oynayan 13 yaşındaki Berat K., inşaat alanına kaçan topunu almaya giderken ayağına çivi saplanması sonucu yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, okul bahçesinde arkadaşlarıyla top oynayan 13 yaşındaki Berat K.'nin topu, bitişikteki inşaat alanına kaçtı. Topu almak için inşaat sahasına giren çocuk, kalas üzerinde bulunan çiviye basarak yaralandı.

Olay yerine kısa sürede ulaşan Siirt Belediyesi itfaiye ekipleri, çocuğun ayağına saplanan çiviyi çıkarmak için kalası dikkatle kesti. Müdahale sırasında çocuğun güvenliği ön planda tutuldu.

Çocuk Hastaneye Kaldırıldı

Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Berat K., 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ambulansla Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi ve tedavi altına alındı.

Güvenlik Önlemleri Gündeme Geldi

Olayın ardından yetkililer, inşaat alanındaki güvenlik önlemlerinin artırılması ve okul çevresinde risk faktörlerinin azaltılması gerektiğini belirtti. Konuyla ilgili inceleme başlatıldı.

Artı Siirt Haber Ajansı
Yorumlar 1
Vatandaş 06 Nisan 2026 20:29

Siirt’teki lise caddesindeki 5 okulun 4 tanesinin yıkımı tamamlanmış ve 1 tanesi de yıkılmak için boşaltılmış. Ama yıkılan okulların yerine “maalesef” yeni okulların yapılması yıllar alıyor. Sanırım aynı okulun da yanında bir anaokulu yıkıldı ve öyle bekliyor! Eski kız yurdu yıkılmadan bir kaç sene önce bugünün parası ile milyonlarca tl harcandı ve doğalgaz bağlandı. İdare binası yenilendi sonra yıktılar. Eski SSK binası da aynı şekilde önce milyonlarca tl bakım yaptılar sonra yıktılar. İş bilmeyenleri her yere yerleştirince durum bundan ibaret oluyor maalesef.

Bakmadan Geçme