Siirt Şirvan'da çöken köprüyü onarma çalışmaları devam ediyor

Siirt'te 19 Nisan'daki selde yıkılan Pınarca Deresi üzerindeki köprü nedeniyle Bağcılar Mahallesi'ne ulaşım kesildi ekiplerin bağlantıyı yeniden sağlamak için yürüttüğü çalışmalar 3 gündür sürüyor.

Siirt'in Şirvan ilçesinde 19 Nisan'da meydana gelen sel felaketinde yıkılan köprü nedeniyle Bağcılar Mahallesi'ne ulaşım sağlanamıyor. Pınarca Deresi üzerindeki köprünün onarılması için ekiplerin 3 gündür yürüttüğü çalışmalar devam ediyor.

Şirvan ilçesine bağlı Bağcılar Mahallesi yolunda bulunan ve Pınarca Deresi üzerinde yer alan köprü, geçtiğimiz Pazar günü etkili olan sağanak yağış sonrası oluşan sel nedeniyle çöktü. Şiddetli akıntıya dayanamayan köprünün gövdesinde meydana gelen kırılmalar sonucu yol tamamen trafiğe kapandı.

Mahallenin ana yola bağlandığı tek nokta olan köprünün yıkılmasıyla vatandaşlar mahsur kaldı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen iş makineleri ve teknik ekipler, ulaşımı yeniden sağlamak için çalışmalarını 3'üncü günde de sürdürüyor. Bağlantı yolunun yeniden açılması için ekiplerin yoğun mesaisi sürüyor.

Artı Siirt Haber Ajansı

Bakmadan Geçme