Siirt Eruh'ta Karla Mücadele Gece Boyu Sürdü

Eruh Belediyesi ekipleri, ilçede gece saatlerinde etkisini artıran kar yağışı ve buzlanmaya karşı 7/24 esasına göre kar küreme, yol açma ve tuzlama çalışmalarını sürdürerek ulaşımda aksama yaşanmaması için sahada görev yaptı.

Eruh ilçesinde etkisini artıran kar yağışı ve dondurucu soğuklar nedeniyle belediye ekipleri gece boyunca sahada görev yaptı. Eruh Belediyesi'ne bağlı ekipler, olumsuz hava koşullarının günlük yaşamı ve ulaşımı aksatmaması amacıyla kar küreme, yol açma ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürdü.

Belediyeden yapılan bilgilendirmeye göre, çalışmalar 7/24 esasına göre yürütülürken, özellikle buzlanma riskinin yüksek olduğu nokta ve güzerghlarda öncelikli müdahaleler gerçekleştirildi. İlçe genelinde ana yolların açık tutulması ve vatandaşların mağduriyet yaşamaması için ekiplerin gece saatlerinde de yoğun mesai yaptığı belirtildi.

Yetkililer, kar yağışı ve buzlanma riskinin devam edebileceğine dikkat çekerek, vatandaşların zorunlu olmadıkça özel araçlarıyla trafiğe çıkmamalarını, trafiğe çıkacak sürücülerin ise kış lastiği kullanmaları ve gerekli tedbirleri almaları yönünde uyarıda bulundu.

Eruh Belediyesi, olumsuz hava koşullarına karşı karla mücadele çalışmalarının ihtiyaç duyulan tüm noktalarda devam edeceğini bildirdi.

Artı Siirt Haber Ajansı

Bakmadan Geçme