Siirt Eruh'ta doğalgaz çalışmaları sonrası bozulan yollar yenileniyor

Eruh Belediyesi, doğalgaz altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda kilit parke onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Siirt'in Eruh ilçesinde, doğalgaz altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan yolların yenilenmesi amacıyla başlatılan kilit parke onarım çalışmaları devam ediyor.

Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, ilçede sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek saha ekiplerinden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

Doğalgaz çalışmaları tamamlanan sokaklarda onarım

Belediye ekipleri, doğalgaz altyapı süreci tamamlanan sokaklarda bozulan kilit parkeleri yeniden düzenleyerek yolları daha güvenli ve kullanışlı hale getiriyor.

Başkan Çiftçi, çalışmaların doğalgaz altyapısı tamamlanan tüm sokaklarda hızlı ve koordineli şekilde sürdürüleceğini belirtti.

Belediyeden yapılan açıklamada, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte ilçedeki sokakların daha estetik, güvenli ve konforlu bir görünüme kavuşturulmasının hedeflendiği bildirildi.

Onarım çalışmalarının, doğalgaz altyapı çalışmaları tamamlanan bölgelerde etaplar halinde devam edeceği belirtildi.

Artı Siirt Haber Ajansı

Bakmadan Geçme