Siirt Emniyetinden Operasyon: FETÖ'cü İhraç Polis Memuru Yakalandı

Siirt Emniyet müdürlüğü, FETÖ Silahlı Terör Örgütünün faaliyetlerinin deşifresi ve engellenmesine yönelik olarak yürüttüğü çalışmalar sonucunda kesinleşmiş hapis cezası ve aranma kaydı bulunan İhraç Polis Memuru M.G. yakalandı.

TAKİP ET:
Haber Merkezi

Siirt Valiliğin yaptığı yazılı açıklamayla, 6 Yıl 3 Ay kesinleşmiş hapis cezası ve aranma kaydı bulunan İhraç Polis Memuru M.G, 'nin yakalandığını duyurdu,

Açıklamada, FETÖ Silahlı Terör Örgütünün faaliyetlerinin deşifresi ve engellenmesine yönelik olarak yürütülen çalışmalarda; Siirt Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından müşterek yapılan teknik ve saha çalışmaları sonucunda hakkında “Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma” suçundan 6 Yıl 3 Ay kesinleşmiş hapis cezası ve aranma kaydı bulunan İhraç Polis Memuru M.G. 30.11.2023 günü ilimiz Gaffar Okkan Caddesi'nde yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan adli işlemlerin ardından Batman Cezaevi'ne teslim edildi.

ÇOK OKUNANLAR
Okullar 1 hafta erken kapanacak!
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirtli Asker İstanbul'da Hayatını Kaybetti 
Siirt'te Traktörün Altında Kalan Vatandaş Hayatını Kaybetti
Siirt'te en çok hangi soyadı kullanılıyor?
Siirt'te 'Forex' operasyonu: gözaltılar var!
Kaplan: 'Halı fuarları sektöre ve ülkemize dinamizm katıyor'
BUNLARA DA BAKIN
Siirt'te öğretmenler il milli eğitim müdürlüğüne yürüdü: Okulda şiddeti önlemek için daha kaç eğitim emekçisinin can vermesi gerekiyor?
Siirt'te Öğretmenler Şiddete Karşı İş Bıraktı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR