Siirt Başladı Batman Bitiriyor! Siirt'te Tıp Fakültesi'nden Ses Seda Yok...

Siirt'te 2018'den beri kurulmasına karar verilen Siirt Tıp Fakültesi ile ilgili gelişme bile yaşanmazken komşu ilimiz Batman'da yapılacak hastanenin yer teslimi yapıldı.

TAKİP ET:
Haber Merkezi

Siirt'te 2018'den beri kurulmasına karar verilen Siirt Tıp Fakültesi ile ilgili gelişme bile yaşanmazken komşu ilimiz Batman'da yapılacak hastanenin yer teslimi yapıldı. Siirt'te Tıp Fakültesi Kurulacak mı?

Siirt'te 4 yıl önce kurulacağı belirtilen Tıp Fakültesi'nin nerede inşa edileceği uzun süre merak konusu oldu. Daha sonra Siirt Çevreyolunda temeli atılan bina, zemin etütünde problem çıkması nedeniyle ara verildi. Son olarak, aynı bölgede zemin etüt çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Siirt zemin etüt çalışmalarıyla uğraşadursun Batman'da 500 yataklı Batman Hastanesinin ihalesini alan firmaya yer tesliminin yapıldığını açıklandı. Siirt'te Yatırımlar Geç İlerliyor!

Siirt ilimizde bu tür büyük bir yatırımın bu kadar geç ilerlemesine karşın, Batman'da neredeyse aynı yatırımın çok daha hızlı bir şekilde gerçekleşmesi Siirt halkını üzüyor.

Yetkililerin Siirt'i son durak olmaktan kurtaracak Tıp Fakültesi Projesini hızlandırmalarını, Van'da eğitim gören öğrencilerin de Siirt'e gelmelerini sağlaması gerekiyor.

ÇOK OKUNANLAR
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirt'te Traktörün Altında Kalan Vatandaş Hayatını Kaybetti
Siirtli Asker İstanbul'da Hayatını Kaybetti 
Siirt'te en çok hangi soyadı kullanılıyor?
Siirt'te 'Forex' operasyonu: gözaltılar var!
Siirt'te trafik polislerinden sürpriz uygulama: Motosiklet sürücülerine ceza yağdı!
Türkiye'nin En Az Gelişmiş İlçeleri Belli Oldu! Listede Siirt'ten 2 İlçe Var
BUNLARA DA BAKIN
Siirt'te dolu yağışı; sebze ve fıstık bahçeleri zarar gördü
DEDAŞ'tan Siirt ve İlçelerine Planlı Elektrik Kesintisi Uyarısı! İşte 8 Mayıs 2024 tarihinde Siirt'te yapılacak Elektrik Kesintileri ve Saatleri
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR