Pençe-Kilit Harektı bölgesinden bir acı haber daha... 6 asker şehit oldu

Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Harektı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada 6 askerin şehit olduğunu, 1 askerin ise yaralandığını açıkladı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, çatışmada 13 teröristin etkisiz hale getirildiği ifade edildi.

TAKİP ET:
Haber Merkezi

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 23 Aralık 2023 tarihinde bir üs bölgemize sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada altı kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır. Çatışmada ilk belirlemelere göre 13 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede temas devam etmektedir. Belirlenen hedeflere yönelik ani hava harekâtları da icra edilmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz.

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 23 Aralık 2023 tarihinde bir üs bölgemize sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada altı kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır.

Çatışmada ilk belirlemelere göre 13 terörist etkisiz hale… pic.twitter.com/gl4h1vaK6i — T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) December 23, 2023

ÇOK OKUNANLAR
Okullar 1 hafta erken kapanacak!
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirtli Asker İstanbul'da Hayatını Kaybetti 
Siirt'te Traktörün Altında Kalan Vatandaş Hayatını Kaybetti
Siirt'te en çok hangi soyadı kullanılıyor?
Siirt'te 'Forex' operasyonu: gözaltılar var!
Kaplan: 'Halı fuarları sektöre ve ülkemize dinamizm katıyor'
BUNLARA DA BAKIN
36. tura gidiliyor! Yılan hikayesine dönen Yargıtay başkanlığı seçiminde o isim yarıştan çekildi
Artı Siirt Gündeme Getirdi! Kız Yurdunda Kalan Öğrencilerin Talebine Vali Kızılkaya El Attı, Sorun Çözüldü
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR