Osman Ören, Baykan Çevre Yolu Haftaya Açılıyor

Uzun yıllardan beri Baykan ilçesinin çözülemeyen sorunu olan şehir içi trafiğini rahatlatacak çevre yolu çalışması hızlı bir şekilde devam ediyor

TAKİP ET:
Haber Merkezi

Uzun yıllardan beri Baykan ilçesinin çözülemeyen sorunu olan şehir içi trafiğini rahatlatacak çevre yolu çalışması hızlı bir şekilde devam ediyor.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; çevre yolunda çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini ve yolda beton asfalt ile sinyalizasyon çalışmasının devam ettiğini belirtti. Ören açıklamanın devamında; “ Baykan ilçemizin merkezindeki trafiği rahatlatmak için çalışmalarını yaptığımız çevre yoluna sinyalizasyon, kavşak ve beton asfalt çalışmaları hızla devam ediyor. İnşallah önümüzdeki hafta çalışmaları tamamlanıp,trafiğe açılacaktır. Baykan Çevre yolunun Baykan halkımıza hayırlı olmasını diliyorum .”

Baykan ilçemizin merkezindeki trafiği rahatlatmak için çalışmalarını yaptığımız çevre yoluna sinyalizasyon, kavşak ve beton asfalt çalışmaları hızla devam ediyor.
İnşallah önümüzdeki hafta çalışmaları tamamlanıp , trafiğe açılacaktır . pic.twitter.com/W0JUHV9LQ9 — Osman Ören (@osman_oren) December 16, 2022

ÇOK OKUNANLAR
Okullar 1 hafta erken kapanacak!
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirtli Asker İstanbul'da Hayatını Kaybetti 
Kaplan: 'Halı fuarları sektöre ve ülkemize dinamizm katıyor'
Siirt Üniversitesi Hakkında Şok İddia! Öğretim üyesi, milyonlarca lira ile kayıplara karıştı
Siirt'te en çok hangi soyadı kullanılıyor?
Siirt Tekstil Fabrikasına Personel Alınacak
Siirt'te 'Forex' operasyonu: gözaltılar var!
BUNLARA DA BAKIN
Siirt Baro Başkanı Alptekin, Kobane Davasında Verilen Kararları Değerlendirdi!
Siirt'te salep soğanı toplayan kişiye 387 bin 141 lira ceza
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR