MHP Siirt İl Başkanı Cengizhan Tükenmez Kongre Tarihini Duyurdu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Siirt İl Başkanı Cengizhan Tükenmez, partisinin Siirt İl Kongresi'nin 6 Eylül 2026 Pazar günü gerçekleştirileceğini açıkladı.

MHP Siirt İl Başkanı Cengizhan Tükenmez, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, il kongresinin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin emir ve talimatları doğrultusunda gerçekleştirileceğini duyurdu.

Tükenmez, açıklamasında teşkilat olarak parti çalışmalarını sürdüreceklerini belirterek kongrenin Siirt ve MHP teşkilatına hayırlı olmasını diledi.

Yer ve saat daha sonra açıklanacak

MHP Siirt İl Kongresi'nin 6 Eylül Pazar günü yapılacağı kesinleşirken, kongrenin gerçekleştirileceği yer ve saat henüz açıklanmadı.

İl Başkanı Cengizhan Tükenmez, kongrenin yer ve saat bilgilerinin daha sonra kamuoyuyla paylaşılacağını bildirdi.

Artı Siirt Haber Ajansı

Bakmadan Geçme