Kurtalan'da 2026-2027 Eğitim Öğretim Yılı Hazırlıkları Masaya Yatırıldı

Siirt İl Milli Eğitim Müdürü İlhan Saz başkanlığında, ilçe milli eğitim müdürlerinin katılımıyla 2026-2027 eğitim öğretim yılı hazırlık ve koordinasyon toplantısı Kurtalan'da gerçekleştirildi.

Siirt'te yeni eğitim öğretim yılı öncesinde hazırlık çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda 2026-2027 eğitim öğretim yılı hazırlık ve koordinasyon toplantısı Kurtalan ilçesinde yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü İlhan Saz başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, ilçe milli eğitim müdürleri katıldı.

Toplantıda yeni eğitim öğretim yılı öncesinde yürütülecek çalışmalar değerlendirilirken, eğitim-öğretim faaliyetleri, planlama ve koordinasyon süreçleri ele alındı.

İl genelinde eğitim hizmetlerinin daha etkin ve verimli yürütülmesi amacıyla yapılması gereken çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, yeni eğitim dönemine ilişkin hazırlıklar da gözden geçirildi.

Toplantının, yeni eğitim öğretim yılı öncesinde il ve ilçeler arasındaki koordinasyonun güçlendirilmesi açısından önem taşıdığı belirtildi.

Artı Siirt Haber Ajansı

Bakmadan Geçme