KÖYLERİN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

TAKİP ET:
Yahya Kara

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, Sivil toplum örgütleri ile buluşmalarınınardından bugünde il merkezine bağlı Mahalle ve Köy Muhtarları ile bir arayageldi.

Siirt Valiliği ev sahipliğinde özel bir Otelde düzenlenen programa, Vali Atik'in yanı sıra, İl jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Hilmi Atabay, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay, İl Genel Meclis Başkanı Cangir Bayram, İl Özel İdare Genel Sekreteri Hifzullah Canpolat, yatırımcı kurumların il müdürleri ile Mahalle ve Köy Muhtarları katıldı.

ToplantıdaMahalle ve Köylerin sorunlarını masaya yatıran Vali Atik, Muhtarlara tek teksöz vererek, sorun, talep ve önerini dinledi.

Muhtarlarıntaleplerini yetkililere not aldıran Vali Atik, bütçe imknları dhilinde tümtaleplerin önceliklerine göre değerlendirileceğini söyledi.

Muhtarlara hitap eden ValiAtik, birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verdi.

Her türlü terörist faaliyetekarşı mücadelenin kararlılıkla devam ettiğini belirten Vali Atik, ilimizdehuzuru bozmaya çalışan, aramıza nifak tohumları ekmeye çalışanlara asla fırsatverilmeyeceğini belitti.

Kentte sağlanan huzur vegüvenliğin daha da güçlendirilmesinde muhtarlara önemli görevler düştüğünedikkat çeken Vali Atik, Vatandaşlarımızınsorun ve taleplerin çözümünde, Muhtarların ve kamu kurumlarının işbirliğiiçinde hareket etmesinin önemli olduğunu vurguladı.

Valilik ve tüm kuruluşlarımızın kapısı her zaman tüm muhtarlarımızasonuna kadar açık olduğunu kaydeden Vali Atik, Yeter ki yaşadığımız yerleri,daha yaşanılabilir hale getirmek için hep birlikte emek harcayalım.' diyereksözlerini tamamladı.

Toplantı, Muhtarların talep ve önerilerinin dinlenmesi ile sona erdi.

ÇOK OKUNANLAR
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirt'te Traktörün Altında Kalan Vatandaş Hayatını Kaybetti
Siirt'te en çok hangi soyadı kullanılıyor?
Siirtli Asker İstanbul'da Hayatını Kaybetti 
Siirt'te 'Forex' operasyonu: gözaltılar var!
Siirt'te trafik polislerinden sürpriz uygulama: Motosiklet sürücülerine ceza yağdı!
Türkiye'nin En Az Gelişmiş İlçeleri Belli Oldu! Listede Siirt'ten 2 İlçe Var
BUNLARA DA BAKIN
Siirt'te Dolu Yağışı Siirtli Çiftçi Mağdur Etti! Hasar Tespit Çalışmaları Başladı!
Siirt Valisi Kızılkaya: '2024 yılı içerisinde 12 faili meçhul asayiş olayı aydınlatılmıştır'
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR