İstanbulspor: Galatasaray maçını Kadıköy'de oynayalım

Vodafone Park talebi reddedilen İstanbulspor, Galatasaray maçı için 'İzin verseler Kadıköy'de de oynarız.' açıklaması yaptı.

TAKİP ET:
Haber Merkezi

Bu sezon büyük takımları ağırladığı maçları Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayan İstanbulspor, 16 Mayıs'taki Galatasaray sınavının adresini belirlemeye çalışıyor.

Reklamlara Tıklayarak Bize Destek Olabilirsiniz! Artı Siirt :)

Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki Şampiyonlar Ligi finali nedeniyle TFF'den Vodafone Park'ı isteyen İstanbulspor'a ret yanıtı verildi. Bunun üzerine yeniden Olimpiyat Stadı için talepte bulunuldu.

Konuyla ilgili Sözcü gazetesine konuşan İstanbulspor Asbaşkanı Tekin Aksan, "Vodafone Park'ın neden reddedildiğini bilmiyoruz. Olimpiyat Stadı'nı istedik, gelecek yanıta göre bakacağız. Bizim için önemli olan taraftarın gelmesi ve gişe geliri. Takımımız, taraftar önünde daha iyi oynuyor. Stat fark etmez. İzin verseler Kadıköy'de de oynarız." dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirt'te Traktörün Altında Kalan Vatandaş Hayatını Kaybetti
Siirt'te en çok hangi soyadı kullanılıyor?
Siirtli Asker İstanbul'da Hayatını Kaybetti 
Siirt'te 'Forex' operasyonu: gözaltılar var!
Siirt'te trafik polislerinden sürpriz uygulama: Motosiklet sürücülerine ceza yağdı!
Türkiye'nin En Az Gelişmiş İlçeleri Belli Oldu! Listede Siirt'ten 2 İlçe Var
BUNLARA DA BAKIN
Siirt'te dolu yağışı; sebze ve fıstık bahçeleri zarar gördü
DEDAŞ'tan Siirt ve İlçelerine Planlı Elektrik Kesintisi Uyarısı! İşte 8 Mayıs 2024 tarihinde Siirt'te yapılacak Elektrik Kesintileri ve Saatleri
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR