İntiharın Eşiğine Geldiğini Belirterek, Kendisine Sahip Çıkılmasını İstedi!

İşsizlikten dolayı bunalıma giren ve daha önce bir kaç kez intihara teşebbüs eden Zeynel Abidin CELEN adlı vatandaşımız, Vali/Belediye Başkanı Dr.Kemal Kızılkaya ve şehrin ileri gelen insanlarının yardımını bekliyor.

TAKİP ET:
Haber Merkezi

3 çocuk babası olan eşi tarafından çocuklarıyla birlikte terk edildiğini ifade eden Zeynel Abidin CELEN, yaşlı ve hasta annesiyle birlikte kirada yaşıyor ve çoğu zaman dışarıda yatıp kalkıyor.

Çocuklarından birinin hasta olduğunu ve Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gördüğünü belirten acılı baba, bir çocuğunu da maddi imkânsızlıklar nedeniyle yetiştirme yurduna verdiğini, bir diğer çocuğunun da asker olduğunu ve psikolojik nedenlerden dolayı kendisine rapor verildiğini ve askerlik görevini hastalığından dolayı ifa edemediğini dile getirdi.

Acılı baba maddi imkânsızlıklar ve işsizlikten dolayı kendisinin de psikolojik buhran geçirdiğini ve mesleğinin şoförlük olduğunu, kendisine iş verilmesi halinde çocukları için dahi olsa her işi yapacağını da sözlerine eklerken, kendisini tamamen sahipsiz hissettiğini ve Devlet büyüklerimizin kendisine bu konuda yardımcı olarak sahipsiz bir kişilik olmadığını hissettirmesini çok istediğini de sözlerine ekleyerek, kendisine iş vermek ve sahip çıkmak isteyen hayırsever vatandaşlarımızın ve Devlet büyüklerinin 0552 871 00 56 numaralı telefondan kendisine ulaşabileceklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak: SiirtGazetesi

ÇOK OKUNANLAR
Okullar 1 hafta erken kapanacak!
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirtli Asker İstanbul'da Hayatını Kaybetti 
Siirt'te Traktörün Altında Kalan Vatandaş Hayatını Kaybetti
Siirt'te en çok hangi soyadı kullanılıyor?
Kaplan: 'Halı fuarları sektöre ve ülkemize dinamizm katıyor'
Siirt'te 'Forex' operasyonu: gözaltılar var!
BUNLARA DA BAKIN
AK Parti Siirt İl Başkanı Özturan Anneler Gününde Şehit Anneleriyle Bir Araya Geldi
Vali Kızılkaya, Şehit Ailesini Ziyaret Etti ve Anneler Gününü Kutladı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR