Galatasaray'da 3 futbolcunun koronavirüs testi pozitif çıktı

TAKİP ET:
Yahya Kara
Ryan Babel ve Omar Elabdellaoui'nin koronavirüse yakalanmasının ardından Galatasaray'da vaka sayıları artıyor. Sarı-kırmızı kulüp, 3 futbolcunun daha koroanvirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Galatasaray Kulübü, 3 futbolcunun yeni tip koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Daha önce 2 oyuncunun pozitif çıktığını açıklayan Galatasaray'da bugünkü vakalar ile birlikte toplam koronavirüs pozitif futbolcu sayısı 5'e yükseldi. Sarı-kırmızılı kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Milli takım arası sonrası Galatasaray Futbol Takımı oyuncuları, teknik heyetimiz, performans, sağlık, idari ve destek kadrolarındaki çalışanlarımız için sponsor hastanelerimiz Medical Park ve Liv Hospital'in katkılarıyla dün yapılan Covid-19 PCR testleri sonuçlanmış ve 3 oyuncumuzun test sonucu pozitif çıkmıştır. Oyuncularımızın tedavi protokolü ve karantina süreci başlatılmıştır. Milli takımlarında yapılan tetkiklerde sonuçları pozitif çıkan 2 oyuncumuzla beraber Covid-19 vaka sayımız 5 olmuştur.

DAHA ÖNCE OMAR VE BABEL VİRÜSE YAKALANMIŞTI

Galatasaray'da daha önce Ryan Babel ve Omar Elabdellaoui milli takımlarında koronavirüse yakalanmış ve iki tecrübeli oyuncunun tedavisine başlanmıştı.

Sarı-kırmızılı kulüp, koronavirüse yakalanan 3 futbolcunun isimlerini açıklamadı.

ÇOK OKUNANLAR
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirt'te Traktörün Altında Kalan Vatandaş Hayatını Kaybetti
Siirt'te en çok hangi soyadı kullanılıyor?
Siirtli Asker İstanbul'da Hayatını Kaybetti 
Siirt'te 'Forex' operasyonu: gözaltılar var!
Siirt'te trafik polislerinden sürpriz uygulama: Motosiklet sürücülerine ceza yağdı!
Türkiye'nin En Az Gelişmiş İlçeleri Belli Oldu! Listede Siirt'ten 2 İlçe Var
BUNLARA DA BAKIN
Faciadan döndülü! Siirt'te yola düşen dev kayalar ulaşıma engel oldu
Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi girişinde maddi hasarlı kaza
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR