Filistin İçin Kurulan Kermeste 3 Günde 600 Bin TL Toplandı

Siirt İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları sonucu yaşanan tahribat ve mağduriyetlerin giderilmesi için geliri Filistin'e bağışlanmak üzere düzenlenen kermese vatandaşlarımızın

TAKİP ET:
Haber Merkezi

Siirt İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları sonucu yaşanan tahribat ve mağduriyetlerin giderilmesi için geliri Filistin'e bağışlanmak üzere düzenlenen kermese vatandaşlarımızın yoğun ilgi ile destekleri artarak devam ediyor.

Kermese, minikler, çocuklar, gençler ve her kesim vatandaşın maddi desteği sürüyor. Kermeste, Siirt İl Müftülüğü Kuran Kursu hocaları, öğrencileri ve veli kadınların hazırladığı yemek, tatlı ve el işleri satışa sunuldu. Toplanan gelirler, İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Filistin'e ulaştırılacak.

Kermesin üçüncü gününde toplan 600 Bin 129 TL. Bağış yapıldı. İl Müftüsü Şakir Pinal, yaptığı açıklamada, kermesten elde edilecek gelirin Filistinlilerin yararına kullanılacağını, vatandaşlarımızın her kesiminin desteğinden dolayı teşekkür ettiğini ifade etti .

Kermesin yarın sona ereceğini dile getiren Pinal, şunları kaydetti: "Kermesin ilk üç gününe vatandaşlarımız katlanarak ilgi gösterdi. Halkımızla, çocuk ve yaşlı demeden hastane ve okulları bombalayıp insanları katleden bir anlayışa karşı bugün el ele gönül gönüle vermek için böyle bir kermes tertipledik. Hem maddi anlamda hem de dualarımızla Filistinli kardeşlerimizin yanındayız. Destek veren herkese teşekkür ediyoruz .”dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Okullar 1 hafta erken kapanacak!
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirtli Asker İstanbul'da Hayatını Kaybetti 
Kaplan: 'Halı fuarları sektöre ve ülkemize dinamizm katıyor'
Siirt Üniversitesi Hakkında Şok İddia! Öğretim üyesi, milyonlarca lira ile kayıplara karıştı
Siirt'te en çok hangi soyadı kullanılıyor?
Siirt Tekstil Fabrikasına Personel Alınacak
Siirt'te 'Forex' operasyonu: gözaltılar var!
BUNLARA DA BAKIN
Siirt'te Minibüsün Çarptığı Çocuk Ağır Yaralandı
Siirt'te boynuna ip dolanan Muhammed Asaf, ambulans helikopterle sevk edildi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR