Diyarbakır'da 18 Mart kahramanları tüfek atışıyla anıldı

Diyarbakır'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 109'uncu yıl dönümü, tüfek atışı ve düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

TAKİP ET:
Haber Merkezi

Diyarbakır'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 109'uncu yıl dönümü, tüfek atışı ve düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Yenişehir ilçesi Şehitlik Caddesi üzerinde bulunan Hava Şehitliğinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109'uncu yıl dönümü nedeniyle tören düzenlendi.

Hava ve Kara Şehitliğine çelenk sunma törenin ardından şehitler anısına saygı duruşu yapıldı. İstiklal Marşı'nın okunduğu törende tüfek atışı yapıldı. Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, şehitlik defterini imzalayarak duygu ve düşüncelerini yazdı.

Tören, şehitlerin ruhu için dua edilmesi ve karanfil dağıtımı sonrası Cahit Sıtkı Tarancı Kültür Merkezinde devam etti. Düzenlenen etkinlik, tiyatro gösterimi ile şiirlerin okunmasıyla son buldu.

Törene, Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, 7. Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Fedai Ünsal, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, ilçe kaymakamları, Belediye Başkan Vekili Abdullah Çiftçi ile kamu kurum ve STK temsilcileri katıldı.

ÇOK OKUNANLAR
Okullar 1 hafta erken kapanacak!
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirtli Asker İstanbul'da Hayatını Kaybetti 
Siirt'te Traktörün Altında Kalan Vatandaş Hayatını Kaybetti
Siirt'te en çok hangi soyadı kullanılıyor?
Siirt'te 'Forex' operasyonu: gözaltılar var!
Kaplan: 'Halı fuarları sektöre ve ülkemize dinamizm katıyor'
BUNLARA DA BAKIN
Elmadalı Köyü ve Halenze Mezrası Yolları Heyelan Sonrası Açıldı
Kara Ailesine Anneler Günü Sürprizi: Kızılkaya'dan Anlamlı Ziyaret
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR