DEM Parti ve DBP Kurtalan İlçe Örgütlerinden Diyarbakır'daki Özgürlük Mitingi'ne Katılım

DEM Parti ve DBP Kurtalan ilçe örgütleri, belediye eş başkanları, meclis üyeleri ve partililerle birlikte Diyarbakır'da düzenlenen Özgürlük Mitingi'ne katıldı. Mitingde barış, demokrasi ve adalet talepleri öne çıktı.

SİİRT – DEM Parti ve DBP Kurtalan ilçe örgütleri, belediye eş başkanları, belediye meclis üyeleri ve partililer, Diyarbakır'da düzenlenen Özgürlük Mitingine katıldı.

Farklı illerden çok sayıda kişinin katıldığı mitingde, barış, demokrasi, adalet ve özgürlük talepleri dile getirildi. Etkinlik boyunca çeşitli konuşmalar yapılırken, toplumsal barışın güçlendirilmesi ve demokratik çözüm sürecine ilişkin mesajlar verildi.

DEM Parti ve DBP Kurtalan ilçe örgütleri de mitinge geniş bir katılım sağladıklarını belirterek, organizasyonun barış, demokrasi ve toplumsal uzlaşıya katkı sunmasını temenni ettiklerini ifade etti.

İlçe örgütleri tarafından yapılan açıklamada ayrıca, siyasi tutukluların durumuna ilişkin değerlendirmelere de yer verilerek, bu konuda beklentilerin dile getirildiği kaydedildi.

Artı Siirt Haber Ajansı

Bakmadan Geçme