Büyük Birlik Partisi Siirt İl Başkanı Belli Oldu!

Büyük Birlik Partisi (BBP) Siirt İl Başkanlığı görevine önceki dönem Milliyetçi Hareket Partisi Siirt İl Başkanlığından istifa eden Bahattin Mergen getirildi.

TAKİP ET:
Haber Merkezi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Siirt İl Başkanlığı görevine önceki dönem Milliyetçi Hareket Partisi Siirt İl Başkanlığından istifa eden Bahattin Mergen getirildi.

Yetki belgesini BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin elinden alan Mergen, “Şehit Liderimizin emaneti olan bu kutlu davada bizlere görev verilmesi Bizim için gurur ve şereftir. Bizi bu göreve laik gören herkesten Allah razı olsun” dedi.

Genel Merkez tarafından görevin kendisine tevdi edildiğini belirten Mergen, “Sayın Genel Başkanımız Mustafa Destici´nin, genel merkezimizin ve BBP Teşkilattan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Eren'in bu göreve bizleri uygun görmeleri beni ziyadesiyle memnun etti. Bu görevde davamıza, ülkemize ve yaşadığımız memleketimiz Siirt'imize hizmet için siyaset meydanında taşın altına elimizi koymaya hazırız. En kısa sürede teşkilat çalışmalarına başlayacağız ve ilimizde, ilçelerimizde Büyük Birlik Partisi´nin bayrağının dalgalandıracağız” dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Okullar 1 hafta erken kapanacak!
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirtli Asker İstanbul'da Hayatını Kaybetti 
Kaplan: 'Halı fuarları sektöre ve ülkemize dinamizm katıyor'
Siirt'te Traktörün Altında Kalan Vatandaş Hayatını Kaybetti
Siirt'te en çok hangi soyadı kullanılıyor?
Siirt Tekstil Fabrikasına Personel Alınacak
BUNLARA DA BAKIN
Kobane Davasında Verilen Kararlar Siirt'te Protesto Edildi!
Siirt Belediyesi Hasta Kurtarma Ve Yangın Tatbikatı Gerçekleştirdi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR