Bizi Suriye'den de Ukrayna'dan da Bosna'dan da beter ederler

Cumhurbaşkanı Erdoğan Samsun Çarşamba Havalimanı'nda TEKNOFEST 2022'de önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan burada Türkiye'nin hedeflerinden kopmaması gerektiğini vurguladı.

TAKİP ET:
Yahya Kara

Cumhurbaşkanı Erdoğan Samsun Çarşamba Havalimanı'nda TEKNOFEST 2022'de önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan burada Türkiye'nin hedeflerinden kopmaması gerektiğini vurguladı.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"TEKNOFEST bizim. TEKNOFEST tüm gücüyle ülkemizin geleceğine farklı bir ufuk çizgisi. TEKNOFEST'in ilkinin yapıldığı 2018'de günlük katılımcısı 550 bin gibi bu tür etkinliğe göre fevkalade bir sayı olarak gerçekleşmişti. TEKNOFEST, 600 bin gencimizin yarıştığı bir şölene dönüştü. Etkinliğin gençlerimiz tarafından bu derece benimsenmesi gerçek anlamda bir zihni devrimdir."

"Nereden nereye. Samsun'da ilk defa sizlerin takdirine sunulan KIZILELMA insansız savaş uçağımız dünya harp tarihinde oyun değiştirici hamle olarak görülmektedir. Teknoloji konusundaki örneklerimize ağırlıklı olarak savunma sanayi ürünlerinden vermemiz sizi yanıltmasın. Dünyanın her yerinde teknolojik atılımların öncüsü savunma sanayidir. İnsansız hava araçlarımız, savunma sanayi yanında lojistikten tarıma kadar pek çok farklı mecrada kendilerine uygulama alanı bulmaya başlamıştır. "

"Biz siyasi, ekonomik, teknolojik, diplomatik, askeri, sosyal, kültürel her bakımdan güçlü olmak mecburiyetindeyiz; aksi takdirde bizi Suriye'den de Ukrayna'dan da Bosna'dan da beter ederler"

ÇOK OKUNANLAR
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirt'te Traktörün Altında Kalan Vatandaş Hayatını Kaybetti
Siirt'te en çok hangi soyadı kullanılıyor?
Siirtli Asker İstanbul'da Hayatını Kaybetti 
Siirt'te 'Forex' operasyonu: gözaltılar var!
Siirt'te trafik polislerinden sürpriz uygulama: Motosiklet sürücülerine ceza yağdı!
Türkiye'nin En Az Gelişmiş İlçeleri Belli Oldu! Listede Siirt'ten 2 İlçe Var
BUNLARA DA BAKIN
Siirt'te Dolu Yağışı Siirtli Çiftçi Mağdur Etti! Hasar Tespit Çalışmaları Başladı!
Siirt Valisi Kızılkaya: '2024 yılı içerisinde 12 faili meçhul asayiş olayı aydınlatılmıştır'
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR