Bitlis - Siirt Karayolunda Tır Dorsesinde 76 Kaçak Köçmen Yakalandı

Bitlis - Siirt Karayolunda jandarmanın yaptığı yol kontrollerinde durdurulan bir TIR'ın dorsesinde Afganistan uyruklu 76 kaçak göçmen yakalandı. Organizatörlük yaptığı belirlenen 1 kişi tutuklandı.

TAKİP ET:
Haber Merkezi

Bitlis'te jandarma tarafından Siirt Bitlis Karayolunda yapılan yol kontrollerinde bir tırın dorsesinde 76 düzensiz göçmen yakalandı.

Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, göçmen kaçakçılığı ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, "Merkeze bağlı Tanrıyar Karakolu Uygulama Noktasında bir tırın dorsesinde 76 düzensiz göçmen ve 1 organizatör yakalandı. Yakalanan 1 organizatör adli makamlara sevk edilmiş olup, 76 düzensiz göçmen ise sınır dışı işlemlerinin yapılması için Bitlis İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edilmiştir. Güvenlik güçlerimiz bölge halkımızın da desteği ile asayiş, huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla ilimiz genelinde suç ve suçlularla mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir" denildi.

ÇOK OKUNANLAR
Okullar 1 hafta erken kapanacak!
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirtli Asker İstanbul'da Hayatını Kaybetti 
Kaplan: 'Halı fuarları sektöre ve ülkemize dinamizm katıyor'
Siirt'te en çok hangi soyadı kullanılıyor?
Siirt Tekstil Fabrikasına Personel Alınacak
Siirt Üniversitesi Hakkında Şok İddia! Öğretim üyesi, milyonlarca lira ile kayıplara karıştı
BUNLARA DA BAKIN
Siirt'te boynuna ip dolanan Muhammed Asaf, ambulans helikopterle sevk edildi
Siirt'te sürücüsünün kontrolünden çıkan traktör şarampole devrildi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR