Binlerce DEDAŞ çalışanları greve hazırlanıyor...

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (DEDAŞ) çalışanları, ilişiklerinin iyileştirilmesi ve daha adil bir çalışma ortamı talebiyle kurumun insan kaynaklarına başvuruda bulundular.

TAKİP ET:
Haber Merkezi

DEDAŞ çalışanları, uzun saatler boyunca ağır şartlar altında çalışmak zorunda kaldıklarını ve buna karşılık adil olmayan ücretler aldıklarını belirtiyorlar.

Özellikle askeri ücretle çalıştırılmaları, çalışanlar arasında büyük bir haksızlık duygusu oluşturuyor. Çalışanlar, kurumun insan kaynakları birimine yaptıkları başvurularının sonuçsuz kalması üzerine, daha etkili bir çözüm bulmak amacıyla greve hazırlanıyorlar.

Binlerce DEDAŞ çalışanları bu adaletsizliğe son verilmesi için eylem yapmaya hazırlanıyor. Çiftçiler, kamusal hizmet görevi yürüten DEDAŞ'ın kendi çalışanlarına karşı uyguladığı keyfi muameleye tepki gösteriyorlar.

DEDAŞ yetkilileri ise henüz konuyla ilgili bir açıklama yapmadılar. Ancak, grev tehdidiyle karşı karşıya kaldıklarını göz önünde bulundurarak, çalışanların taleplerini ciddiyetle ele almaları bekleniyor.

ÇOK OKUNANLAR
Okullar 1 hafta erken kapanacak!
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirtli Asker İstanbul'da Hayatını Kaybetti 
Kaplan: 'Halı fuarları sektöre ve ülkemize dinamizm katıyor'
Siirt'te en çok hangi soyadı kullanılıyor?
Siirt Tekstil Fabrikasına Personel Alınacak
Siirt'te 'Forex' operasyonu: gözaltılar var!
BUNLARA DA BAKIN
Siirt'te sürücüsünün kontrolünden çıkan traktör şarampole devrildi
28. Dönem CHP Siirt Milletvekili Adayı Zakir Kızılay, Mansur Yavaş İle Görüştü
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR