Baykan Belediyesi'nde memurlara yüzde 120 zamlı sözleşme imzalandı

Baykan Belediyesi ile yetkili sendika Bem-Bir-Sen arasında, belediyede görev yapan memurları kapsayan yeni dönem toplu sözleşme imzalandı. Yapılan anlaşmayla memur maaşlarına yüzde 120 oranında zam uygulanması kararlaştırıldı.

Baykan Belediyesi ile Bem-Bir-Sen Siirt Şube Başkanı Lokman Polat arasında karşılıklı uzlaşı ve anlayış çerçevesinde imzalanan sözleşmenin, belediye çalışanları ve aileleri için hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

Belediye yetkilileri, emek ve alın terinin her zaman öncelikleri olduğunu vurgulayarak, insan merkezli belediyecilik anlayışıyla çalışanların hak ve menfaatlerini korumaya devam edeceklerini ifade etti.

Yeni sözleşmeyle birlikte Baykan Belediyesi'nde görev yapan memurların ekonomik ve sosyal haklarında önemli bir iyileştirme sağlanmış oldu.

Artı Siirt Haber Ajansı

Bakmadan Geçme